Участници

BalREc - Investments and Real Estate Market
26 October 2021 | Hyatt Regency Sofia, Bulgaria

Антон Славчев

изпълнителен директор, Avison Young Bulgaria

Антон Славчев има над 15 годишен опит в областта на недвижимите имоти. През последните 8 години е изпълнителен директор на „Славчев консултинг“, компания основана през 2012 год., която сега предоставя своите консултантски и брокерски услуги под бранда на Avison Young България. Фирмата предлага също услуги като представляване на наематели и наемодатели, специализирани маркетинг проучвания, както и общи пазарни проучвания. 
Антон изпълнява и длъжността Асет мениджър на Serdika Offices – един от най-успешните и качествени проекти на българския пазар. Сегашният му опит включва управлението на офисни проекти в България и Румъния.
От 2005 до 2012 година ръководи брокерския бизнес с офисни площи и бизнеспаркове в Colliers International Bulgaria, а също така и е член на европейската група на Colliers International за Офис брокерски услуги.
Антон Славчев ръководи успешно отдаването под наем на едни от най-значимите проекти в България като Serdika Offices, Бизнес Парк София, Европейски Търговски Център и Бизнес Парк Варна. Той е сред хората реализирали едни от най-големите сделки с офисни площи в България.
Антон Славчев притежава магистратура по европейски бизнес от European School of Management (ESCP-EAP, Paris/Oxford) и Maitrise степен по икономика от University of Strasbourg. Предишният му трудов стаж включва различни постове в Alstom Transport и EDF в Париж, както и за Лондонския офис на Hartley Investment Trust.