Участници

BalREc - Investments and Real Estate Market
26 October 2021 | Hyatt Regency Sofia, Bulgaria

Иван Александров

изпълнителен директор и основател на eBag.bg

Професионалният път на Иван стартира с дигитална агенция ilyan.com, към която се присъединява през 2008 г, като част от ръководния екип. Той работи усилено и съдейства за скоростното развитие на компанията.
През 2014 г. се разделя с компанията, като оставя зад гърба си екип от 50 души, локализирани в офиси в София, Лондон и Букурещ.
Следващата стъпка в развитието на Иван е онлайн платформата Capt'n Social. Тя е с насоченост към дигиталния маркетинг и с идея да позволява на бизнесите сами да създават свои Facebook приложения.

eBag се ражда като идея през 2015 година, продиктувана от желанието на Иван да си спести време от пазаруване в супермаркетите. Няколко месеца по-късно Александров стартира съвместна дейност с "Фантастико", като неговото участие включва логистична част и платформа за услугата. 

През 2018 г. eBag прекъсва партньорството си с "Фантастико" и става самостоятелен бизнес, със собствена складова база.
Следват бурни години в развитието на компанията.

Днес eBag е сред най-бързо развиващите се компании в България и лидер в областта на e-commerce с хранителни продукти и стоки за дома. eBag предлага качествена храна и възможност за по-добър живот.
Мисията на компанията през 2021 г. е да направи пазаруването на качествена храна лесно и удобно, за да може клиентите да се фокусират върху истински важните неща.