Участници

BalREc - Investments and Real Estate Market
26 October 2021 | Hyatt Regency Sofia, Bulgaria

Весела Илиева

управляващ партньор, Unique Estates

Весела Илиева, Управляващ партньор в Unique Estates има повече от 20 години опит в сферата на недвижимите имоти, по-голямата част от които на ръководни позиции в различни компании в холдинг Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора. Другите компании в Realto Group са Адрес Недвижими Имоти, Имотека, Cushman&Wakefield Forton, Кредит Център.

През годините се е доказала като изключителен професионалист и лидер, който умее да вдъхновява екипа си и да постига максимални резултати. Има цялостен принос за развитието на пазара за жилищни имоти в България. Основател е на първата специализирана компания за луксозни недвижими имоти у нас, като развива и самата услуга и професия - консултант на луксозни имоти. Взимала е дейно участие в най-значимите проекти на Realto Group и в развитието и налагането на пазара на нови компании в сектора - жилищни имоти.

Весела Илиева притежава две магистърски степени – по Международен маркетинг и продажби от УНСС и Corporate Real Estate, Finance and Strategy от City University London. Тя е сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралски институт за одобрени експерти). През 2018 г. завършва една от най-добрите Executive програми – Challenge of Leadership, водена от професор Manfred F. R. Kets de Vries в един от най-престижните университети в Европа – INSEAD.

Под нейно ръководство Unique Estates става лидер на пазара на луксозни недвижими имоти в България, част от най-голямата глобална мрежа за имоти Leading Real Estate Companies of the World и ексклузивен партньор за България на нейното луксозно лице - Luxury Portfolio International. 

Весела Илиева е член на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите), преизбрана за втори мандат, член на сдружение „Дамски форум“ като активно работи по редица социалнo значими каузи и налагането на успешни международни практики за развитието на бизнеса в България.